Diétás fasírt montignac recept alapján hozzávalók:
2 padlizsán
2 piros színű paprika
5 cukkini
4 közepes fej hagyma
1 gerezd foghagyma
só, bors
olaj a pároláshoz
800 g paradicsom paszta
lencsével és szójával összekevert liszt
Diétás fasírt montignac recept alapján elkészítése:
Készíts lecsót a felaprított zöldségekből. Párold meg a hagymát és a paprikát, majd add hozzá a többi zöldséget, néha kevergesd meg.
Amikor minden megpárolódott sózd, borsozd ízlés szerint, tegyél bele áttört foghagymát és hagyd kb. 2.5 órát főni, amíg elfövi a levét.
Miután kihűlt, felét törd össze turmixgéppel, majd keverd hozzá a szójás, lencsés liszttel a maradék zöldséghez. Olyan sűrű kell legyen a massza, hogy ne folyjon le a kanálról.
Ha több lisztet teszel bele, könnyedén megformálhatod a kezeddel a fasírtokat. Ha lágy, öntsd az egészet sütőpapírral kirakott tepsibe.
Süsd a sütőben 220 fokon kb. 20 percet, majd fordítsd meg és tedd még vissza 20 percre.
Ne szeleteld fel melegen, várd meg, amíg kihűl.
Készíthetsz belőle burgert. Korpakenyérre tedd rá a fasírtot, kend meg mustárral, tegyél rá salátalevelet és paradicsomszeleteket. Ez egy nagyon finom és laktató diétás étel.
0 hozzászólás