Pácolt brokkoli salátával hozzávalók:

2 megtakarított brokkoli

néhány piros és narancsárga paprika

2 gerezd foghagyma

egy doboz babkonzerv és petrezselyem

Pác

5-6 kanál olívaolaj

2-3 kanál ecet

2 kanál citromlé

só, bors

Pácolt brokkoli salátával elkészítése:

Takarítsd meg a brokkolit, szeleteld fel csíkokra a paprikát, törd át a foghagymát, a babot pedig mosd át és hagyd lecsurogni.

Készítsd el a pácot az olajból, az ecetből és a citromléből. Sózd, borsozd ízlés szerint.

Áttört foghagymát is tehetsz bele.

Keverd össze a zöldségeket egy tálba, majd öntsd rá a pácot. Amennyibe szükséges, sózd, borsozd, savanyítsd citromlével.

Fedd le és hagyd állni másnapig.

Tálalás előtt keverd össze még egyszer a zöldségeket a páccal.

Fogyasztható magában vagy kolbász mellé salátaként.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc