Karfiolfasírt hozzávalók:

1 db karfiol

1 nagy fej apróra vágott, olajban megpörkölt hagyma

1 szelet tejben áztatott kenyér

só, bors, esetleg ételízesítő

kapor

2 tojás

zsemlemorzsa

olaj

Karfiolfasírt elkészítése:

A karfiolt darabokra szedjük és sós vízben, egy kis tej hozzáadásával megfőzzük. Ezután a főtt karfiolt áttörjük és összekeverjük a többi hozzávalóval.

Nagyobb fasírtokat formázunk, melyeket zsemlemorzsába forgatunk. A fasírtokat forró olajban ropogósra sütjük, ezután egy szalvétán lecsöpögtetjük őket.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc