Padlizsánfasírt paradicsommártással hozzávalók:

3 közepes padlizsán

2 tojás

2 evőkanál liszt

3 evőkanál olaj

bors

Mártás

500 g paradicsom

1 hagyma

1 teáskanál cukor

Padlizsánfasírt paradicsommártással elkészítése:

Süsd meg a padlizsánokat, hámozd meg és csepegtesd le. Pépesítsd és keverd össze a tojásokkal, sóval, borssal, liszttel, hogy egy megfelelően puha összetételt kapj.

Vegyél egy kanállal a keverékből és süsd meg a forró olajban. Külön, főzz meg néhány paradicsomot, készíts belőle pürét és keverd össze egy kis pirított hagymával. Sózd és adj hozzá egy teáskanál cukrot.

Főzd néhány percig a paradicsomszószt, majd tedd bele a fasírtokat és tartsd melegen a tálalásig.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc