Paradicsomfasírt hozzávalók:

1 kg sült paradicsom

1 köteg petrezselyem

3 evőkanál fahéj

1 sütőpor

1 köteg zöldhagyma

1 teáskanál só

bors

liszt amennyit felvesz

forró olaj

Paradicsomfasírt elkészítése:

Vágd apróra a petrezselymet, paradicsomot és zöldhagymát. Keverd össze sóval, borssal, sütőporral, fahéjjal és liszttel (amennyit felvesz).

Egy edénybe tegyél olajat melegedni, közben formázz fasírtokat a keverékből, majd tedd őket az olajba sülni.

Miután minden oldalukon megsültek, tedd egy szalvétára, hogy csepegjen le róluk a fölösleges olaj.

Salátával szolgáld fel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc