Sült kecskesajt málnalekvárral hozzávalók:

kecskesajt szeletek

egy kevés olívaolaj

bors

A málnalekvárhoz:

200 g friss vagy fagyasztott málna

1 fej kisebb hagyma

2 evőkanál olívaolaj

2 evőkanál cukor

3 evőkanál málnaecet

Sült kecskesajt málnalekvárral elkészítése:

A hagymát apróra vágjuk, olívaolajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a cukrot és megpörköljük.

Ráöntjük a málnaecetet, valamint a málnát, és kis tűzön 10 percig sütjük. Sóval és borssal ízesítjük, majd hagyjuk kihűlni.

A sajtszeleteket megszórjuk olívaolajjal, majd a sütőbe a grill alá tesszük, és aranybarnára sütjük.

A málnát eperrel is helyettesíthetjük.

A sajtszeleteket a málnalekvárral tálaljuk. Kítűnő vegetáriánus egytálétel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 25 perc