Bruschetta tojáskrémmel és túróval hozzávalók:

6 tojás

50 g friss ricotta

4 szár bazsalikom

4 szál medvehagyma

30 g vaj

só, bors

2 érett paradicsom

Bruschetta tojáskrémmel és túróval elkészítése:

Olvaszd meg a vajat gőzfürdőn egy evőkanál vízzel. Add hozzá a sóval és borssal felvert tojást és kevergesd, amíg krémes lesz. Tedd bele a ricottát (legyen krémes) és hagyd még néhány másodpercig. Vedd le a tűzről és tedd bele az ollóval felaprított hagymát és az apróra vágott bazsalikomot. Helyezd a pradicsomszeleteket a pírítósra, kend meg a tojáskrémmel és díszítsd bazsalikommal.

A bruschetta készülhet így is: 4 tojásból és 250 g ricottából a krémet és arra szórod majd a felaprított bazsalikommal és egy kanál extraszűz olívaolajjal kevert paradicsomkockákat.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc