Darálthússal töltött ostya panírozva hozzávalók:
2 nagy ostyalap
100-150 g krémsajt
400-500 g darálthús
tojás és prézli a panírozáshoz
Darálthússal töltött ostya panírozva elkészítése:
A krémsajtot elsimítjuk az ostyalapokon. Ha a kiskockás oldaát kenjük, kevesebb krémsajt kell, ha a mély kockásat, akkor több, de úgy ízletesebb.
Elkészítjük a darálthúst úgy, ahogyan a fasirthoz kell. A masszát ujjnyi vastagon rásimítjuk az egyik ostyalapra, majd ráhelyezzük a másik lapot.
Kissé megnyomkodjuk a felső lapot. Előkészítjük a prézlit és a tojást a panírozáshoz. Több tojásra lesz szükség, mert az ostya felszívja.
A húsos ostyalapokat darabokra vágjuk. Megforgatjuk a darabokat a tojásban, lisztben, ismét tojásban, majd a prézliben, és forró olajban kisütjük.
Papírszalvétára szedjük a rántott húst, hogy felszívja az olajat.
0 hozzászólás