Darálthússal töltött ostya panírozva hozzávalók:

2 nagy ostyalap

100-150 g krémsajt

400-500 g darálthús

tojás és prézli a panírozáshoz

Darálthússal töltött ostya panírozva elkészítése:

A krémsajtot elsimítjuk az ostyalapokon. Ha a kiskockás oldaát kenjük, kevesebb krémsajt kell, ha a mély kockásat, akkor több, de úgy ízletesebb.

Elkészítjük a darálthúst úgy, ahogyan a fasirthoz kell. A masszát ujjnyi vastagon rásimítjuk az egyik ostyalapra, majd ráhelyezzük a másik lapot.

Kissé megnyomkodjuk a felső lapot. Előkészítjük a prézlit és a tojást a panírozáshoz. Több tojásra lesz szükség, mert az ostya felszívja.

A húsos ostyalapokat darabokra vágjuk. Megforgatjuk a darabokat a tojásban, lisztben, ismét tojásban, majd a prézliben, és forró olajban kisütjük.

Papírszalvétára szedjük a rántott húst, hogy felszívja az olajat.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc