Csirkecomb olajbogyóval hozzávalók:

2 evőkanál olívaolaj

8 csirkecomb bőr nélkül

1 fej vöröshagyma

1 fej lila hagyma

1 gerezd fokhagyma

1 piros paprika

1 sárga paprika

1 konzerv darabolt paradicsom

10 szem olajbogyó

só, bors

rozmaring

1 csomag petrezselyem

Csirkecomb olajbogyóval elkészítése:

Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd a combok mindkét oldalát arany barnára pirítjuk.

A hagymákat és a fokhagymát megtisztítjuk, a fokhagymát összezúzzuk, a hagymákat vékonyan felszeleteljük.

A húshoz adjuk a hagymát, majd a csíkokra vágott paprikát és rövid ideig együtt pirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, sóval, borssal, rozmaringgal ízesítjük és az egészet kb. 20 percig főzzük, míg a hús megpuhul.

A petrezselymet leöblítjük, összevágjuk,  és az olajbogyóval együtt az elkészült csirkecombokra szórjuk.

Fehér kenyérrel kínáljuk.

 

A csirkecomb receptet MolnarAndi ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 35 perc