Hússal és rizzsel töltött burgonya hozzávalók:

500 g hús

12 nagy burgonya

6 hagyma

1 kisebb csésze rizs

4 köteg friss fűszernövény

2 evőkanál zsír

1 szelet kenyér

1 evőkanál tejföl

paradicsomszósz

Hússal és rizzsel töltött burgonya elkészítése:

Pároljuk meg a hagymát, aztán adjuk hozzá a rizset és a forró vizet. Félig főzzük meg a rizset, majd adjuk hozzá a darált húst, az áztatott és kifacsart kenyér belsejét, a tejfölt és az apróra vágott zöldfűszert.

Keverjük jól össze, majd ezzel töltsük meg a burgonyákat. Helyezzük a burgonyákat egy tepsibe, öntsük le paradicsomszósszal és egy kis tejföllel, majd hagyjuk pirulni a sütőben.

A töltött burgonyát egytálételként is fel lehet szolgálni.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc