Húsos makaróni szuflé hozzávalók:

75 g tészta

80 g főtt marhahús

5 ml olaj

1 evőkanál joghurt

2 evőkanál paradicsomlé

zöldfűszerek

Húsos makaróni szuflé elkészítése:

Főzzük meg a tésztát sós vízben, öntsük le róla a vizet, öblítsük le langyos vízzel, majd csepegtessük le egy szűrőben. Daráljuk le a főtt marhahúst, majd adjuk hozzá az olajat és ízesítsük tetszés szerint zöldfűszerekkel.

Hintsük meg egy edény alját liszttel, tegyünk rá egy réteg tésztát majd húst, váltogatva rétegezve, amíg az edény meg nem telik. Végül helyezzük az edényt egy melegvizes tepsibe, majd tegyük 10-15 percre előmelegített sütőbe.

Tálalhatjuk joghurttal elkevert paradicsomlével.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc