Friss croissant készítése – videórecept hozzávalók:

1 csomag friss Tante Fanny croissant tészta

Friss croissant készítése – videórecept elkészítése:

 

 

A croissant tésztát vegyük ki a hűtőből és hagyjuk míg szobahőmérsékletű nem lesz, ehhez körülbelül 20 percre lesz szükség.

Göngyölítsuk ki a tésztát és tegyük a tepsibe. Vágjuk fel “szaggatott” vonalaknál és lazán tekerjük őket fel. A croissant darabokat ne tegyük túl közel egymáshoz. Tegyük 170-180°C fokos sütőbe körülbelül negyed órára.

Természetesen a croissantba tehetünk mustáros virslit, sajtot, csokit, vagy bármi mást, amit szeretnénk.

 

A videó második felében található receptet itt találod: Feketeáfonyás tekercsek

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc