Makaróni gombával sütőben hozzávalók:

1/2 kg tészta

100 g vaj

1/2 kg gomba

2-3 evőkanál reszelt sajt

150 g tejföl

1 evőkanál zsemlemorzsa

só, bors

Makaróni gombával sütőben elkészítése:

A megtisztított és vékony szeletekre vágott gombát párold 10-15 percig, 50 g vajban, sóban és egy kis borsban.

Keverd össze a sós vízben főtt tésztával.

Adj hozzá 50 g vajat és tejfölt. Helyezd a tésztát egy kivajazott és zsemlemorzsával megszórt formába, hintsd meg reszelt sajttal, majd hagyd pirulni a sütőben. Kitűnő vegetáriánus egytálétel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc