Mézes-mustáros sült csirkecomb hozzávalók:

2 személyre:

4 kicsontozott, lebőrözött csirke felső comb

3 evőkanál mustár

3 evőkanál méz

1 evőkanál vaj

szezámmag

1 kávéskanál paprika

só, bors

Mézes-mustáros sült csirkecomb elkészítése:

A vajat megolvasztom, majd elkeverem benne a mézet, a mustárt, a pirospaprikát és ízlés szerinti sót (illetve borsot).

A sütőt előmelegítem 180-200 fokra (légkeveréssel), és előveszek egy tapadásmentes tepsit, vagy egy simát kibélelek sütőpapírral.

A csirkecomb darabokat megforgatom a pácban, a tepsire rakom, és 15-20 percig sütöm.

Ezután rájuk kenem a maradék pácot, megszórom őket szezámmaggal, és még kb. 15 perc alatt készre sütöm.

Salátával vagy párolt zöldséggel tálalom.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc