Mézes-mustáros sült csirkecomb hozzávalók:
2 személyre:
4 kicsontozott, lebőrözött csirke felső comb
3 evőkanál mustár
3 evőkanál méz
1 evőkanál vaj
szezámmag
1 kávéskanál paprika
só, bors
Mézes-mustáros sült csirkecomb elkészítése:
A vajat megolvasztom, majd elkeverem benne a mézet, a mustárt, a pirospaprikát és ízlés szerinti sót (illetve borsot).
A sütőt előmelegítem 180-200 fokra (légkeveréssel), és előveszek egy tapadásmentes tepsit, vagy egy simát kibélelek sütőpapírral.
A csirkecomb darabokat megforgatom a pácban, a tepsire rakom, és 15-20 percig sütöm.
Ezután rájuk kenem a maradék pácot, megszórom őket szezámmaggal, és még kb. 15 perc alatt készre sütöm.
Salátával vagy párolt zöldséggel tálalom.
0 hozzászólás