Francia juhtúrós burgonya hozzávalók:

5 közepes burgonya

500-700 g juhtúró

3 tojás

margarin

Francia juhtúrós burgonya elkészítése:

Mossuk meg a burgonyát, majd héjában főzzük meg. Szükségünk lesz egy téglalap alakú, nem túl magas jénai edényre vagy egy kisebb tepsire. Jól kenjük ki margarinnal.

Verjük habbá a tojásokat, majd reszeljük le a túrót. Helyezzünk a kivajazott edény aljára 1 sor szeletelt burgonyát, rá 1 sor túrót, majd 1 sor burgonyát, végül 1 sor túrót. Öntsük rá a habbá vert tojást.

Közepes hőfokon, 20-30 percig süssük a sütőben.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc