Francia vörösborban párolt hagyma hozzávalók:

1 fej hagyma

2 tojás

1 doboz paradicsompüré

olivaolaj

dehér bors

1 teáskanálnyi cukor

1 dl vörös bor

Francia vörösborban párolt hagyma elkészítése:

A hagymát vékony szeletekre vágjuk és kevés olívaolajon üvegesre pirítjuk. Felöntjük a vörös borral és lefedve, lassú tüzön néhány percig pároljuk.

Hozzáadjuk a paradicsompürét. Sóval, borssal és kevés cukorral ízesítjük. Egy kanál segítségével bemélyedéseket formázunk, melyekbe aztán belehelyezzük a tojásokat.

Lefedve, addig pároljuk míg a tojások kemények lesznek.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc