Káposztás búzadarás szuflé hozzávalók:

1 káposzta

4 hagyma

4 evőkanál búzadara

1 evőkanál zsemlemorzsa

150 g vaj

1 tojás

só, bors

paradicsomszósz

Káposztás búzadarás szuflé elkészítése:

Főzd meg a négybe vágott káposztát, majd reszeld le. Párold meg vajban a hagymát, majd a káposztát is. Külön serpenyőben pirítsd meg a búzadarát, öntsd fel vízzel, és addig keverdesd, amíg össze nem áll.

Mikor kihűlt, keverd össze a tojássárgákkal, a habbá vert tojásfehérjékkel, sóval és borssal.

Vajazz ki egy formát, béleld ki zsemlemorzsával, tegyél bele egy sor káposztát, majd egy sor búzadarát. Dobj a tetejére pár darabka vajat, majd 45 percig süsd a sütőben.

Paradicsomszósszal tálald fel. Esetleg valami húsfélékkel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc