Juhtúrós kukoricaszuflé hozzávalók:

1 liter tej

4 tojás

4 evőkanál vaj

juhtúró

kukoricaliszt

Juhtúrós kukoricaszuflé elkészítése:

Készíts puliszkát kukoricalisztből és tejből, majd hagyd kihűlni. A habbá kevert vajat keverd össze jól a tojássárgákkal, a kihűlt puliszkával és a villával összetört túróval.

Ha jól elkeverted, add hozzá a habbá vert tojásfehérjéket. Helyezd egy kivajazott edénybe a masszát, majd süsd meg magas lángon.

Ha megsült, hintsd meg a tetejét reszelt sajttal. Szolgáld fel ugyanabban az edényben.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc