Kukoricaszuflé tehéntúróval hozzávalók:

300 g tehéntúró

300 ml tejföl

3 tojás

400 g kukoricaliszt

200 g liszt

1 evőkanál cukor

fél tasak sütőpor

1 teáskanál citromlé

Kukoricaszuflé tehéntúróval elkészítése:

Keverd össze a tehéntúrót a tojássárgákkal, add hozzá a tejfölt, cukrot, lisztet, a citromlében elkevert sütőport és az előre elkészített és lehűtött puliszkát.

A legvégén keverd hozzá óvatosan a habbá vert tojásfehérjéket. Az így kapott masszát öntsd egy kivajazott formába, és tedd sütőbe 45 percre.

Amint a puding elvált a formától és a teteje megpirult, az étel elkészült.

Szolgálj fel tejfölt is a puding mellé.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc