Avokádó rákkal hozzávalók:

3-4 érett avokadó

250 g megtakarított rák

egy csokor zöldhagyma

koktél szósz

majonéz

só, bors

citromlé

kapor

Avokádó rákkal elkészítése:

Vágd félbe hosszában az avokadókat és szedd ki a közepüket. A megtakarított rákot főzd meg vagy mikrohullámsütőben melegítsd át (attól függően, hogy milyen típusú), majd hagyd kihűlni.

Aprózd fel a hagymát, keverd össze az avokadó közepével, egy kevés majonézzel, koktél szósszal (tengergyümölcséhez), sózd, borsozd és végül tedd bele a rákot.

Ezzel töltsd meg a félbevágott avokadókat és díszítsd a halételt koktél szósszal és kaporral.

Fogyasszátok pirítóssal és behűtött borral.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 15 perc