Tőkehal filé hozzávalók:

tőkehal filék

majonéz

citrom

só, bors

fokhagyma

petrezselyemzöld

burgonya

sárgarépa

Tőkehal filé elkészítése:

A halfiléket egy vajjal megkent tepsibe helyezzük, megszórjuk borssal és lelocsoljuk citromlével, majd a forró sütőbe tesszük.

Egy edényben elkeverünk 20 dkg majonézt jó sok fokhagymával, sóval, borssal és apróra vágott petrezselyemzölddel. Ha megsült a hal kivesszük a tepsit a sütőből és ráöntjük a szószt.

Petrezselyemzölddel és citrom szeletkékkel díszítjük.

Főtt burgonyával és főtt sárgarépával tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc