Ananászos hó gombóc hozzávalók:

8 darabhoz

egy nagyobb fehér piskóta lap

400 ml tejszín

4 kanál tejszín keményítő por

50 g cukor

250 g zsírszegény tejföl

6-8 karika ananász (konzerv)

100 g kókuszreszelék

Ananászos hó gombóc elkészítése:

Szeleteld fel kis kockákra a lapot. Verd fel habnak a tejszínt a keményítővel együtt. Keverd össze a tejfölt a cukorral, majd a tejszínhabbal.

Keverd bele óvatosan a tésztakockákat és a masszából készíts 8 gombócot.

Aprítsd fel az ananászt és nyomd a gombócok közepébe. Hempergesd meg őket kókuszban és a hűtőben tárold fogyasztásig.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc