Tepsiben sült csokoládé hozzávalók:

270 g liszt

2 kiskanál sütőpor

egy csipet só

350 g barnacukor

180 g vaj

3 tojás

1 kiskanál vaníliaesszencia

300 g apróra vágott csokoládé

Tepsiben sült csokoládé elkészítése:

A sót és a sütőport elkeverjük a liszttel.

A vajat kikeverjük a cukorral, míg krémessé nem válik.

Felverjük a tojásokat és hozzáadjuk a vaníliaesszenciát.

A krémet és a tojásokat hozzáadjuk a liszthez.

Később hozzáadjuk a csokit is, és jól elkeverjük.

A kapott masszát egy tepsibe öntjük, és 175 fokos sütőben 20–25 percig sütjük.

Miután kihűlt, kockákra vágjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc