Csokis-diós keksz hozzávalók:

250 g vaj

200 g étcsokoládé

5 tojás

300 g cukor

150 g liszt

125 g dió

Csokis-diós keksz elkészítése:

Olvasszuk meg egy edényben a csokoládét, vajat, cukrot (használhatunk Bain-Mariet). Keverj-k jól össze, majd hagyjuk hűlni. Ha kihűlt, sorban adjuk hozzá a tojásokat, majd a lisztet és a diót.

Keverjük össze és a kapott lágy tésztát öntsük egy sütőpapíros tepsibe, majd sózzuk meg, hogy kiemeljük a csoki ízét. Közepes lángon, 45 percig sütőben süssük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc