Hígpalacsinta tészta hozzávalók:

25 dkg liszt

500 ml tej

1 evőkanál olaj

csipet só

2 tojás

valamint olaj a sütéshez

Hígpalacsinta tészta elkészítése:

Helyezzük a lisztet egy tálba, készítsünk mélyedést a közepébe és törjük bele a tojást.

Hozzáadjuk az olajat, a sót és egy kevés tejet.

Simára keverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a maradék tejet, amíg tejfölhöz hasonló állagú nem lesz.

Teszünk egy teáskanál olajat a serpenyőbe, jól felforrósítjuk és merítőkanállal beleöntjük a palacsinta tésztát.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc