Burgonyapalacsinta hozzávalók:

6 kisebb burgonya

5 tojás

10 g liszt

170 ml tej

2 evőkanál porcukor

1 teáskanál fahéj

vanília

Burgonyapalacsinta elkészítése:

A tojássárgáját elválasztuk a fehérjétől.

A burgonyát megmossuk, és héjában megfőzzük.

Megtisztítjuk a héjától, összetörjük és kikavarjuk a tojássárgájával, a liszttel és a fokozatosan adagolt tejjel.

Hozzáadjuk a vaníliát.

A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és a azt is keverékhez adjuk.

A palacsintákat mindkét oldalon megsütjük.

Megszórjuk porcukorral és fahéjjal, melegen tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc