Ropogós saláta hozzávalók:

1 kisebb fej saláta
3 egész tojás
200 gr bacon (füstölt sonka)
3 szál újhagyma (vagy 1 fej vöröshagyma)
sajt

Ropogós saláta elkészítése:

A tojásokat jó keményre főzzük, a bacon szalonnát meg kipirítjuk kevés olajban, majd papír szalvétára helyezzük, hogy a fölösleges zsírt beszívja.

A salátát megmossuk, lecsöpögtetjük a vizet, majd darabokra tépdeljük tetszés szerint. Rátesszük a karikára vágott újhagymát a sonka szeleteke, a tojást és a legvégén lereszeljük sajttal.

Ez a ropogós saláta könnyű és finom!

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc