Sárgabarackos puding hozzávalók:

3 evőkanál kristálycukor
3 evőkanál vaj
3 tojássárgája
egy csipet só
vaníliás cukor
400 g baracklekvár
250 g liszt
3 evőkanál porcukor

Sárgabarackos puding elkészítése:

Keverj habot a vajból, cukorból és tojássárgából, amíg egy homogén masszát nem kapsz. Adj hozzá egy csipet sót és a frissen szitált lisztet. Egy rugalmas tésztát kell gyúrnod, amelyet a végén kettőbe kell osztani. Nyújtsd ki az egyiket, majd rakd egy kilisztezett formába. Kenj a tetejére baracklekvárt, majd arra tedd rá a másik réteg tésztát. Közepes hőfokon, 1 óráig hagyd sütőben. Miután kihűlt, hintsd meg porcukorral.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc