Fahéjas almapuding hozzávalók:

10 szelet kenyér

4-5 kanál vaj

8-10 alma

1 ½ pohár cukor
1

liter tej

fahéj

Fahéjas almapuding elkészítése:

Hámozzuk meg és szeleteljük vékonyra az almát.  Ne válasszunk friss kenyeret ehhez a recepthez, a kissé kemény kenyérszeleteket puhítsuk meg olvasztott vajban.

Kivajazott sütőformába tegyünk egy sor kenyeret majd egy sor almát. Az utolsó sor kenyér legyen. Minden sor almát hintsünk meg őrölt fahéjjal. Keverjük ki a tojást a cukorral, tegyük hozzá a tejet, majd az égeszet öntsük a pudingra. Sütőben süssük közepes lángon pirosra.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc