Tehéntúrós felfújt mazsolával és citrommal hozzávalók:

300 g tehéntúró

150 g cukor

2 kanál liszt

3 tojás

50 g mazsola

citromhéj

vaj

Tehéntúrós felfújt mazsolával és citrommal elkészítése:

Egy tálba összekeverjük a túrót a cukorral, majd hozzáadjuk a lisztet, a citromhéjat és a mazsolát. A tojásokat sóval külön felverjük, a tálba öntjük és az egészet jól összekavarjuk. Előveszünk egy megfelelő formát, jól kivajazzuk, beleöntjük a keveréket és meleg sütőben körülbelül 35 percig sütjük.

Gyümölcssziruppal vagy lekvárral tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc