Sertéshúsos Chop Suey egyszerűen hozzávalók:

500 g sertéshús

750 g vegyes fagyasztott zöldség (ázsiai)

1 pohárka szaké (rizsbor)

2-3 evőkanál Teryaki szósz

2-3 evőkanál szezámolaj

cayenne vagy fekete bors

Sertéshúsos Chop Suey egyszerűen elkészítése:

Az ázsiai zöldségkeverék tartalmaz: húsos, piros paprikát, szója csírát, sárgarépát, zsenge borsó hüvelyt, zöldborsót, mu-err gombát, bambuszt, póréhagymát.

Vágd csíkokra a húst és süsd meg hirtelen szezámolajon, magas lángon. Amikor megpirult kicsit a hús, add hozzá a szakét és hagyd még barnulni. Miután elpárolog a bor és a hús ismét serceg, add hozzá a zöldségeket (ne tedd megfagyva a húsra!), keverd jól meg és hagyd még néhány percig. Nem kell hagyni megpuhulni, tálald al dente.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc