Halleves rizzsel hozzávalók:

2 liter víz

1 kg hal

2 db sárgarépa

2 db fehérrépa

petrezselyemzöld

zellerzöld

zeller

karalábé

50 g rizs

 

Halleves rizzsel elkészítése:

A rizset előre főzzük meg. Amikor a leves víze fő hozzáadjuk az apróra vágott zöldségeket, és sózzuk. Amikor majdnem megfőttek a zöldségek, hozzáadjuk a halat és a rizst. A hal nagyon hamar megfő. Amikor minden megfőtt megszórjuk apróra vágott fűszerlevelekkel.

Nagyon finom behabarva is. Aki szereti 2 evőkanál lisztet behabarhat 2 dl tejföllel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc