Káposztával savanyított baromfi raguleves hozzávalók:

2 l víz

1 l savanyú káposztalé

egy baromfi apróléka és szárnya (tyúk, pulyka, liba vagy vegyes)

1 sárgarépa

1 petrezselyem gyökér

1 nagy fej hagyma

½ zeller gyökér

őrölt zöld fűszer (petrezselyem és kapor)

Káposztával savanyított baromfi raguleves elkészítése:

Az aprólékot az apróra vágott zöldséggel és hagymával megfőzzük. A habját leszűrjük és adunk hozzá sót. Amikor a hús megfőtt, hozzáadjuk a külön edényben felforralt káposztalevet, a petrezselyem zöldet és a kaprot, majd rövid ideig még forraljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 75 perc