Joghurtos virsli leves hozzávalók:

250 g virsli

2 köteg zöldhagyma

1 köteg zöldpetrezselyem és zöldkapor

1 evőkanál liszt

1/2 csésze joghurt

Joghurtos virsli leves elkészítése:

A leveshez a virslit 1 centiméteres darabokra vágjuk és fél liter vízben, fedő alatt, megfőzzük.

Külön, másfél liter vízben megfőzzük az apróra vágott zöldhagymát. Ízlés szerint sózzuk.

Hozzáadjuk a hideg vízben feloldott lisztet, a megfőtt virslit és még 10 percig főzzük.

Fogyasztás előtt, teszünk a virslilevesbe egy kis joghurtot, apróra vágott zöldpetrezselymet és zöldkaprot.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc