Halhúsból készült csorba hozzávalók:

500 g hal

50 g sárgarépa

50 g petrezselyem

100 g zeller

100 g hagyma

200 g sűrített paradicsom

500 ml korpacibere

1 köteg lestyán

só, bors

Halhúsból készült csorba elkészítése:

A gyökérzöldségeket tisztítsd meg és reszeld le. A hagymát vágd fel apróra. A paradicsomokat vágd fel nagyobb kockákra. A zöldségeket dinszteld meg olajba. Adj hozzá egy liter vizet és lassú tűzön főzzed.

Amikor a zöldségek megfőttek, add hozzá a kicsontozott halhúst. 10 perc múlva add hozzá az előre megfőzött korpaciberét.

Tálaláskor szórd meg lestyánnal a levest.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc