Kosból készült korpacibereleves hozzávalók:
750 g hús
1 liter víz
1/2 l korpacibere
1 fej hagyma
1 sárgarépa
1 petrezselyem
1 húsos paprika
5-6 paradicsom
2 kanál rizs
leostyán
só
Kosból készült korpacibereleves elkészítése:
A felaprított húst tedd fel főni. Szedd le időnként a habját. Add hozzá a sót, a félbevágott hagymát, a sárgarépát és petrezselymet és főzd lassú tűzön födő alatt addig, amíg a hús és a zöldségek átfőnek. Szedd ki a zöldségeket és szedd le a levesről a habot.
Tedd bele az apró kockára vágott paprikát, a meghámozott, kimagvazott és feldarabolt paradicsomot valamint a rizst és a főtt korpaciberét. Végezetül, amikor a rizs is megfőtt, tedd bele a felaprított leostyánt.
0 hozzászólás