Salátás korpacibereleves hozzávalók:

zöld hagyma

zöldsaláta

fokhagyma vagy leurda

laboda

zöld leostyán

tojás

olaj

korpacibere

császárhús

Salátás korpacibereleves elkészítése:

A hagymát és a fokhagymát párold meg egy kevés olajban majd add hozzá a salátát és a labodát. Öntsd fel meleg vízzel és hagyd főni.

Eközben készíts a császárhúsból omlettet, a megfőtt zöldségekhez pedig add hozzá a leostyánt és savanyítsd a korpaciberével. Üss bele egy tojást, hogy, majd tedd bele az omlettet.

Ízesítsd a levest sóval és ha szükséges ételízesítővel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc