Dús zöldfűszeres korpacibereleves hozzávalók:

5 köteg laboda
2 köteg zöld hagyma
1 köteg paréj
1 köteg petrezselyemzöld
1 köteg kapor
lestyán
1 tojás
2 kanál rizs vagy burgonya
1 sárgarépa
tejföl

Dús zöldfűszeres korpacibereleves elkészítése:

A zöldségeket megmossuk és megtisztítjuk. Egy liter vizet odateszünk főni és amikor már forr hozzáadjuk a rizst, az apróra vágott hagymát és a nagy lyukú reszelőn lereszelt  sárgarépát és petrezselyemzöldet. Hagyjuk, hogy jól főjön meg, majd pedig megsózzuk. Hozzátesszük a felvágott zöld fűszereket és 15 percig főzzük. Ízlés szerint savanyítjuk. Felverjük a tojást, összekeverjük két kanál tejföllel és a forró korpaciberére öntjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc