Sajtos kosárka hozzávalók:

Tésztához:

10 dkg vaj

25 dkg liszt

1 dl tejföl

2 dkg élesztő

5 dkg trappista sajt (reszelve)

2 darab tojás

ízlés szerint só

Töltelékhez:

30 dkg túró

1 dl tejföl

3 darab tojás

10 dkg füstölt sajt (reszelve)

bors

Sajtos kosárka elkészítése:

A hozzávalókból tésztát gyúrunk és 3-4 cm vastagságra nyújtjuk.

Egy 8 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, és kosárformába rakjuk.

A túrót áttörjük a tejföllel, tojásokkal, a sajttal, megtöltjük a kosarakat, és 200 °C-on kisütjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc