Füstölt szárazbabos korpacibereleves hozzávalók:

füstölt sertéshús

vegyes zöldség befőtt

szárított enyhén csípős paprika

paradicsom befőtt

szárazbab

Füstölt szárazbabos korpacibereleves elkészítése:

Oda tesszük a babot főni. A húst előre főzzük kb. 30 percig. Előkészítjük a zöldségeket, apróra vágjuk. A paradicsomot kockákra vágjuk. A húst felaprózzuk. Mindent hozzáadunk a babhoz, összefőzzük és a végén belerakjuk a korpaciberét. Próbáljuk ki a korpaciberével készített leveseket, ha sikerűl szert tenni erre a finom fűszerre.

A füstölt levest mindig friss kenyérrel és egy finom vörös hagymával tálaljuk.

A füstölt szárazbabos korpacibereleves receptet nenea Radu ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc