Gyors fagyitorta hozzávalók:
200 g habcsók
150 g csoki
600 ml natúr tejszín
Gyors fagyitorta elkészítése:
A habcsókot és a csokit nagyobb darabokra vágjuk, a tejszínt pedig felverjük. Amikor minden kész, a csokit és a habcsókot gyorsan belekavarjuk a tejszínbe (gyorsan, hogy a habcsók ne olvadjon el benne). Egy sütőpapírral kibélelt tortaformába beleöntjük a keveréket és betesszük hűtőbe. Másnap tálaljuk.
A tejszín felét összekavarhatjuk darált mogyoróval, cukorban pirított manduálval vagy akármilyen csokidarabkákkal, adhatuk hozzá kókuszreszeléket is. A tejszín másik felét összekavarhatjuk olvasztott csokival és utána fel lehet verni. Egy kis rum aromát is hozzá adhatunk vagy bármilyen más variációban elkészíthejük.
A fagyit természetesen hidegten tálaljuk.
A gyors fagyitorta receptet MariaMona ajánlotta.
0 hozzászólás