Csípős-édes hagymaszósz hozzávalók:

1 vöröshagyma

1 evőkanál Kassandrai méz

csípős paprika ízlés szerint

bazsalikom

szőlőmag olaj

Csípős-édes hagymaszósz elkészítése:

A hagymát nagyobba vágjuk és főni rakjuk a paprikával, kevés sóvaé és 1 csepp szőlő olajjal, kevés vízben. Ha a hagyma megpuhult adunk hozzá még egy kis vizet vagy bort ha van, adunk még hozzá 1 jó janál mézet. Kevergetjük folyamatosan. Ha besűrűsödött akkor kész van.

Egy jó sült csirkecomb mellé nagyon finom.

A csípős-édes hagymaszósz receptet BD ajánlotta.

 

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc