Majonézes burgonyás süllő hozzávalók:

3 süllő

burgonya

sárgarépa

babérlevél

bors

citrom

provencei fűszer (ízlés szerint lehet bármi)

majonéz

kis víz

Majonézes burgonyás süllő elkészítése:

Aromás vízben 7-10 percet főzzük a halakat. A legjobb ha melegen sikerül megszabadulni a bőrétől és a csontoktól. Közbe megfőzünk egy burgonyát ls egy répát. Rétegesen tesszük a reszelt burgonyát a hal darabokkal és a majonézzel. Mindenből két réteg kell kijöjjön. Szépen lesimítjuk a majonézt és a répával dekoráljuk.

Lehűtve tálaljuk hogy jól lehessen vágni.

A majonézes burgonyás süllő receptet BD ajánlotta.

 

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc