Füstölt csirke saláta hozzávalók:

1 füstölt csirke felsőcomb

½ hagyma

1 cikk fokhagyma

1 sárgarépa

½ csokor petrezselyem

½ citrom leve

majonéz

Füstölt csirke saláta elkészítése:

A csirkehúst kicsontozzuk és kockákra vágjuk. Egy tálba beletesszük a húst, a felaprózott hagymát, fokhagymát, reszelt répát és apróra vágott petrezselymet. A salátát ízlés szerint megfűszerezzük sóval és borssal, hozzáöntjük a citromlevet, majd adunk hozzá majonézt és jól összekavarjuk, hogy homogén legyen.

Előtételként tálaljuk, píritós kenyérkockákkal.
A füstölt csirke saláta receptet Droopina ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 10 perc