Kaliforniai Gazpacho hozzávalók:

olaj

½ csésze borecet

½ csésze bor

1 csepp worcester szósz

bors

kömény

kaktusz körte

1 nagy uborka

1 paprika

1 hagyma

fokhagyma

paradicsom szósz

papaya

datoyaszilva (persimmon)

chives (a legkisebb fajta zöldhagyma)

Kaliforniai Gazpacho elkészítése:

Az avokádó, a papaya, a datoyaszilva és a chives a leves mellé fogjuk fogyasztani, kockára vágjuk őket. A többi hozzávalót felvágjuk és konyha robotban össze turmixoljuk (először mindent hűtőbe teszünk 2 órára). Eredetileg paradicsommal csinálják, de a kaktusz körte (cactus pear vagy spanyolul tuna és nem pitaya) különlegesebbé teszi, hűsítőbb egy forró nyári napon.

Pirítós kenyér kockákat is adhatunk mellé.

A Kaliforniai Gazpacho receptet peruzele ajánlotta.

 

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc