Kókusztejes fillet mignon hozzávalók:
1 szelet sertés vagy marha
1 köteg zöldhagyma
1 köteg zöld koriánder
2 evőkanál friss gyömbér
2-3 gerezd fokhagyma
1 csípős paprika
1 csipet szerecsendió
2-3 evőkanál szójaszósz
kókusz tej
1 lime
1 evőkanál olaj
Kókusztejes fillet mignon elkészítése:
Forró olajban megkapatjuk a hússzeletet. Áttesszük egy jénaiba. Ugyanabban a serpenyőben, 1 evőkanál olajban pirítunk egy kis koriándert, zöldhagymát, paprikát, fokhagymát és gyömbért, kb. 7 percet. Hozzáadjuk a szerecsendiót, a citromlevet és a szója szószt. 3 percet tűzön hagyjuk, majd ráöntjük a húsra. Felöntjük egy kókusz tej konzervvel és 1 órát vagy többet sütjük a sütőben.
Szeletelve vágva tálaljuk, töltött gomba vagy más köret mellé.
A kókusz tejes fillet mignon receptet peruzele ajánlotta.
0 hozzászólás