Kókusztejes fillet mignon hozzávalók:

1 szelet sertés vagy marha

1 köteg zöldhagyma

1 köteg zöld koriánder

2 evőkanál friss gyömbér

2-3 gerezd fokhagyma

1 csípős paprika

1 csipet szerecsendió

2-3 evőkanál szójaszósz

kókusz tej

1 lime

1 evőkanál olaj

Kókusztejes fillet mignon elkészítése:

Forró olajban megkapatjuk a hússzeletet. Áttesszük egy jénaiba. Ugyanabban a serpenyőben, 1 evőkanál olajban pirítunk egy kis koriándert, zöldhagymát, paprikát, fokhagymát és gyömbért, kb. 7 percet. Hozzáadjuk a szerecsendiót, a citromlevet és a szója szószt. 3 percet tűzön hagyjuk, majd ráöntjük a húsra. Felöntjük egy kókusz tej konzervvel és 1 órát vagy többet sütjük a sütőben.

Szeletelve vágva tálaljuk, töltött gomba vagy más köret mellé.

A kókusz tejes fillet mignon receptet peruzele ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc