Tormás marhalábszár és kelkáposzta csorba hozzávalók:

póréhagyma

hagyma

sárgarépa

zeller

kelkáposzta

torma

káposztalé

1 tojás

marhalábszár

Tormás marhalábszár és kelkáposzta csorba elkészítése:

Kevés olajon megpároljuk az aprózott zöldségeket. Kicsit késöbb a káposztát is. Utánna a lábszárat is közé dobjuk, majd felöntjük vízzel. Amikor minden jól megfőtt, a hús is és a káposzta is, hozzáöntjük a káposztalevet, adunk hozzá két kanál tormát, petrezselyemzöldet és a legvégén egy felvert tojást.

A tormás marhalábszár és kelkáposzta csorba receptet BD ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 80 perc