Lerben sült halfilé burgonyával hozzávalók:

olívaolaj

hagyma

tőkehalfilé

burgonya

petrezselyem

fokhagyma

bors

víz

Lerben sült halfilé burgonyával elkészítése:

Egy tepsibe öntünk olívaolajat, ebbe teszünk karikákra vágott hagymát, valamint a halfiléket. Ezt megöntözzük egy fokhagymamártással, amit fokhagymából, olívaolajból és sóból állítottunk elő. Pár darab burgonyát meghámozunk és karikákra vágunk, majd ezeket rárakjuk a halfilé tetejére. Szórunk rá sót, borsot és petrezselymet, valamint egy kis olívaolajat. Lefedjük alufóliával és betesszük a sütőbe. Mikor megsült, levesszük a fóliát és visszatesszük pár percre, hogy megpiruljon a teteje.

 

Puliszkával és tejfölös fokhagyma mártással tálaljuk.

A lerben sült halfilé burgonyával receptet BD ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc