Halas krém hozzávalók:

2 doboz tonhal filé (natúr)

1 evőkanál vaj

1/2 citrom leve

1 teáskanál majoranna

6 szem borókabogyó

tört bors

Halas krém elkészítése:

1. legegyszerűbb, ha minden hozzávalót beleteszünk a konyhai aprítóba és összekeverjük, ha ez nem áll rendelkezésre, akkor tegyük egy keverőtálba a tonhal filé konzerveket, adjuk hozzá a szoba hőmérsékletű vajat (könnyebb kikeverni, ha kissé lágyabb) és nyomjuk rá a 1/2 citrom levét, majd keverjük össze

2. törjük össze a borókabogyót és a többi fűszerrel adjuk a krémhez, majd keverjük össze alaposan

Praktikák:

– tőkehalmájból is finom

– más fűszerekkel, vagy mustárral is el lehet készíteni

– házi kenyérrel tálaljuk

Halas krém receptjét Receptműves ajánlotta. Köszönjük!

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 10 perc