Zöld diós juhsajtkrém friss pirítóson hozzávalók:
4 főre:
20 dkg juhtúró
20 dkg fetasajt
1 dl tejföl
fél deci extra szűz olívaolaj
őrölt feketebors
1 csokor petrezselyem
5 dkg Golden Food zölddió
Zöld diós juhsajtkrém friss pirítóson elkészítése:
1. A juhtúrót, a fetasajtot és a tejfölt keverőtálban simára keverjük (konyhai robotgéppel a legegyszerűbb). Az olíva olajat hozzáadjuk, megborsozzuk, a fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük, majd a durvára vágott zölddiót beleforgatjuk.
2. A krémet friss pirítósra kenjük, tetejét zölddió szeletkékkel és petrezselyemmel díszítjük.
3. Tálaláskor a zöld dió szirupjával ízlés szerint meglocsolhatjuk.
0 hozzászólás